Ticketreservatie U2 - The Joshua Tree Tour 2017


De tickets voor het rolstoelpodium zijn intussen UITVERKOCHT. Er zijn dus geen plaatsen meer beschikbaar voor het rolstoelpodium.

Om u in te schrijven op de wachtlijst voor het rolstoelpodium kan u dit formulier nog invullen. Komen er tickets vrij, dan wordt er met u contact opgenomen.

Wenst u geen gebruik te maken van het rolstoelpodium, maar wel van de andere voorzieningen (voorbehouden parking, alternatieve ingang, …)? Dan dient u op voorhand een aanvraag te doen door dit formulier in te vullen.

Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 10 juli 2017.

Info over de toegankelijkheid van het festival vindt u op http://nl.livenation.be/show/925663/u2-the-joshua-tree-tour-2017/Brussels/2017-08-01/nl.

Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij U2@inter.vlaanderen.


* verplichte velden

Familienaam
persoon met beperking *
Voornaam
persoon met beperking *
Contactpersoon
Enkel invullen indien de persoon met een handicap (PMH) niet zelf de contactpersoon is.
E-mailadres *
Gsm-nummer *
Straatnaam * - Num. / Bus:
Postcode *
Gemeente *
Land
Enkel noodzakelijk indien geen adres in België
Wenst u ook een plaats voor een begeleider? *
Max. 1 begeleider mag u vergezellen (er zijn stoelen voorzien). Ook de begeleider dient in het bezit te zijn van een speciaal ticket.
Nee (1 ticket)
Ja (2 tickets)
De gegevens die u invult worden enkel gebruikt voor de aankoop van het ticket en de interne database van Inter en Ticketmaster. U kan altijd vragen uw gegevens te wissen of in te kijken door een e-mail te sturen naar help@ticketmaster.be.