Ticketreservatie TW CLASSIC 2017


Beste,

 

Personen met een handicap dienen voor TW Classic SPECIALE TICKETS aan te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. De reservatie van deze tickets kan door onderstaand formulier in te vullen. De tickets voor het rolstoelpodium kosten 91 euro (inclusief 4,5 euro reservatiekosten + 1,5 euro mobiliteitsbijdrage) en zijn beperkt in aantal. Reserveren via deze weg kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

 

Het platform is niet enkel bedoeld voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, ... komen in aanmerking voor deze tickets.

 

BELANGRIJK! Er kunnen max. 2 tickets voor het rolstoelpodium aangekocht worden. De tickets dienen op naam te staan van de persoon met een beperking, niet op naam van de begeleider! Ook voor de begeleider dient u een specifiek ticket voor het rolstoelpodium aan te kopen.

 

Mensen die geen nood hebben aan het rolstoelplatform, maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, …), dienen geen speciale tickets te kopen, maar wel reguliere tickets. We vragen wel om de faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel, …) op voorhand aan te vragen. Je kan een aanvraag indien door volgend formulier in te vullen: https://goo.gl/forms/Pge2uyvW56YSqr663.

 

Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 1 juni 2017!

 

Voor vragen omtrent de aankoop van tickets, kan u terecht bij Ticketmaster op het nummer +3270/223.193.

Info over de toegankelijkheid van het festival vindt u op http://www.twclassic.be/nl/praktisch/in-het-festivalpark/toegankelijkheid-voor-mensen-met-een-handicap.

 

Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij twclassic@inter.vlaanderen.

 

De gegevens die u invult worden enkel gebruikt voor de aankoop van het ticket en de interne database van Inter (voormalige Intro). We verbinden ons ertoe persoonlijke gegevens onder geen enkele voorwaarde door te geven aan derden. U kan altijd vragen uw gegevens te wissen of in te kijken door een e-mail te sturen naar twclassic@inter.vlaanderen.

  


* verplichte velden

Familienaam
persoon met beperking *
Voornaam
persoon met beperking *
Contactpersoon
Enkel invullen indien de persoon met een handicap (PMH) niet zelf de contactpersoon is.
E-mailadres *
Gsm-nummer *
Straatnaam * - Num. / Bus:
Postcode *
Gemeente *
Land
Enkel noodzakelijk indien geen adres in België
Wenst u ook een plaats voor een begeleider? *
Max. 1 begeleider mag u vergezellen (er zijn stoelen voorzien). Ook de begeleider dient in het bezit te zijn van een speciaal ticket.
Nee (1 ticket)
Ja (2 tickets)
De gegevens die u invult worden enkel gebruikt voor de aankoop van het ticket en de interne database van Inter en Ticketmaster. U kan altijd vragen uw gegevens te wissen of in te kijken door een e-mail te sturen naar help@ticketmaster.be.