Ticketreservatie COLDPLAY - 21/06/2017


De tickets voor het rolstoelpodium zijn intussen UITVERKOCHT. Er zijn dus geen plaatsen meer beschikbaar voor het rolstoelplatform.

 Om u in te schrijven voor de wachtlijst voor het rolstoelpodium kan u onderstaand formulier nog invullen. Komen er tickets vrij, dan wordt er met u contact opgenomen. 

Wenst u geen gebruik te maken van het rolstoelpodium, maar wel van de andere voorzieningen (voorbehouden parking, alternatieve ingang,  …)? Dan dient u op voorhand een aanvraag te doen door volgend formulier in te vullen: https://goo.gl/forms/s8lxpbn01rLpNn3n2

Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 5 juni 2017.

Info over de toegankelijkheid van het festival vindt u op https://dl.dropboxusercontent.com/u/397095565/Coldplay_Brussel2017_INTER_NL.pdf.

 

Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij coldplay@inter.vlaanderen


* verplichte velden

Familienaam
persoon met beperking *
Voornaam
persoon met beperking *
Contactpersoon
Enkel invullen indien de persoon met een handicap (PMH) niet zelf de contactpersoon is.
E-mailadres *
Gsm-nummer *
Straatnaam * - Num. / Bus:
Postcode *
Gemeente *
Land
Enkel noodzakelijk indien geen adres in België
Wenst u ook een plaats voor een begeleider? *
Max. 1 begeleider mag u vergezellen (er zijn stoelen voorzien). Ook de begeleider dient in het bezit te zijn van een speciaal ticket.
Nee (1 ticket)
Ja (2 tickets)
De gegevens die u invult worden enkel gebruikt voor de aankoop van het ticket en de interne database van Inter en Ticketmaster. U kan altijd vragen uw gegevens te wissen of in te kijken door een e-mail te sturen naar help@ticketmaster.be.